Šašliks - marinēts pēc cepšanas

Receptes autore: Rūdolfs Kugrēns
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Tomāts
  • Loki
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • Citrona sula
  • Eļļa
  • Baltvīna etiķis (der parastais)

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu vispirms sagriež šķēlēs.
    Gaļu vispirms sagriež šķēlēs.
  2. Šķēles sadala šašlika izmēra gabalos. Gaļu ver uz iesmiem kā ierasts.
    Šķēles sadala šašlika izmēra gabalos. Gaļu ver uz iesmiem kā...
  3. Cep grilā, vienmērīgi no visām pusēm.
    Cep grilā, vienmērīgi no visām pusēm.
  4. Kamēr gaļa cepas, notīra un sasmalcina sīpolus, bet lielākā katlā.
    Kamēr gaļa cepas, notīra un sasmalcina sīpolus, bet lielākā...
  5. Ķiploku, tomātu, zaļumus arī sasmalcina, bet pie sīpola.
    Ķiploku, tomātu, zaļumus arī sasmalcina, bet pie sīpola.
  6. Pievieno sāli, piparus, piespiež citrona sulu un pielej baltvīna etiķi. Samaisa.
    Pievieno sāli, piparus, piespiež citrona sulu un pielej balt...
  7. Kad gaļa gatava, liek marinādē.
    Kad gaļa gatava, liek marinādē.
  8. Aizver vāku un kārtīgi gaļu izkrata.
    Aizver vāku un kārtīgi gaļu izkrata.
  9. Minūtes laikā gaļa būs sulīga un iemarinējusies.

    Labu apetīti!
    Minūtes laikā gaļa būs sulīga un iemarinējusies.

Labu ape...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi