Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šašliks - marinēts pēc cepšanas

2019. gada 25. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Receptes autore: Rūdolfs Kugrēns
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
40 min
1. Gaļu vispirms sagriež šķēlēs.
Foto: Receptes.lv
2. Šķēles sadala šašlika izmēra gabalos. Gaļu ver uz iesmiem kā ierasts.
Foto: Receptes.lv
3. Cep grilā, vienmērīgi no visām pusēm.
Foto: Receptes.lv
4. Kamēr gaļa cepas, notīra un sasmalcina sīpolus, bet lielākā katlā.
Foto: Receptes.lv
5. Ķiploku, tomātu, zaļumus arī sasmalcina, bet pie sīpola.
Foto: Receptes.lv
6. Pievieno sāli, piparus, piespiež citrona sulu un pielej baltvīna etiķi. Samaisa.
Foto: Receptes.lv
7. Kad gaļa gatava, liek marinādē.
Foto: Receptes.lv
8. Aizver vāku un kārtīgi gaļu izkrata.
Foto: Receptes.lv
9. Minūtes laikā gaļa būs sulīga un iemarinējusies.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu