Sākums > Receptes > Uzkodas

Garneļu krēma Kamas maize

2019. gada 23. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Vai zināt kā rodas kama? Tas ir miltu maisījums, kur sajaukti kopā no kviešu, miežu, rudzu un zirņu milti, kas ir ar augstvērtīgām uzturvērtības īpašībām un unikālu garšu. No šādiem miltiem cepta maizīte, pasniegta ar maigas garšas garneļu krēmu ir patiess garšas baudījums. Izcila garša vēderam un bauda acīm.
Iepazīsties ar “Garšas baudījums” produktiem : http://www.hm.lv/brand/garsas-baudijums/
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
20 min
1. Vispirms pagatavo garneļu krēmu. Krēmsieru sablendē kopā ar ½ no garnelēm, pievienojot pēc garšas laima sulu, sāli, melnos piparus un nedaudz medus.
2. Pagatavo olu musu. Olu dzeltenumus liek traukā un sablendē kopā ar majonēzi un sinepēm.
3. Kārto maizītes. Vispirms katru kamas maizes šķēli apziež ar garneļu krēmu, pa virsu liek olu musu un rotā ar atlikušajām garnelēm, plānām gurķu šķēlītēm, kaperiem un plānās šķēlītēs sagrieztu redīsu.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu