Pildītās vēja kūkas

2019. gada 18. jūlijs
Foto: Spoki.lv
Gaisīgas vēja kūkas ar rotaļīgu pildījumu.
Receptes autors: breezy18
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Spoki.lv
2. Katliņā ielej pienu, ūdeni, pieber cukuru, sāli un pievieno sviestu. To visu liek uz uguns un vāra, līdz sviests izkusis.
Foto: Spoki.lv
3. Pēc tam pievieno miltus un kārtīgi izmaisa. Ļauj mīklai atdzist (ja vien tu savā mīklā negribi omletes atliekas) un tad liek klāt olas pa vienai, un kārtīgi izmaisa katru reizi!
Foto: Spoki.lv
4. Liek sildīties cepeškrāsni uz 180 grādiem.
5. Tikmēr sagatavo pannu, uzklāj cepampapīru, mīklu ievieto konditorejas maisiņā vai konditorejas šļircē un taisa aplīšus, sirsniņas vai jebko, ko Tava sirds kāro.

Cep 15-25 minūtes. Atceries, pirmās 10 minūtes never vaļā cepeškrāsni, savādāk tev iznāks pankūkas!
Foto: Spoki.lv
6. Kad kūciņas izcepušās, noliek, lai atdziest un tikmēr taisa krēmu. Bļodā ielej saldo krējumu, sāk kult, kad masa ir mazliet sabiezējusi, pievieno pūdercukuru un kuļ tālāk. Tikai nesakul sviestā!
Foto: Spoki.lv
7. Kad krēms gatavs, ņem kūciņas, nogriež nost cepurītes un ar konditorejas šļirci iespiež iekšā putukrējumu, tad sagriež zemenes gabaliņos un "sasprauž" putukrējumā, tad atkal pa virsu uzspiež putukrējumu mazliet un liek virsū cepurītes.
Foto: Spoki.lv
8. Ja ir vēlme, tad apkaisa ar pūdercukuru. Diezgan viegli, ne?

Lai labi garšo!
Foto: Spoki.lv
Uz augšu