Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Svaigā siera kūka ar rabarberiem

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Receptes autors šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 2 vistu olas
  • 2 ēd. k. baltā cukura
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • Siera masai:
  • 2 paciņas Filadelfijas siera
  • 300 ml jogurta bez piedevām
  • 200 ml rabarberu biezeņa
  • Cukurs pēc garšas (atkarīgs no tā, cik biezenis salds)
  • 10-12 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

230 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu (18–21 cm diametrā).
  2. Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.
  3. Iecilā izsijātus miltus un lej formā.
  4. Cep, kamēr gatavs (18–22 minūtes). Atdzesē.
  5. Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.
  6. Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes. Tad sakarsē, līdz želatīns izkūst.
  7. Pievieno to siera masai un sajauc.
  8. Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām. Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

    Lai labi garšo!
    Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas