Svaigā siera kūka ar rabarberiem

Receptes autors šefpavārs Normunds Baranovskis.

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 2 vistu olas
  • 2 ēd. k. baltā cukura
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • Siera masai:
  • 2 paciņas Filadelfijas siera
  • 300 ml jogurta bez piedevām
  • 200 ml rabarberu biezeņa
  • Cukurs pēc garšas (atkarīgs no tā, cik biezenis salds)
  • 10-12 g želatīna

Pagatavošana

230 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu (18–21 cm diametrā).
  2. Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.
  3. Iecilā izsijātus miltus un lej formā.
  4. Cep, kamēr gatavs (18–22 minūtes). Atdzesē.
  5. Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.
  6. Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes. Tad sakarsē, līdz želatīns izkūst.
  7. Pievieno to siera masai un sajauc.
  8. Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām. Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

    Lai labi garšo!
    Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi