1. Sagatavo deserta trauciņus. Man iznāca 6 trauciņi.
2. Zefīru saplucina mazos gabaliņos,pielej kefīru un kārtīgi sablenderē. Iznāk pašķidra masa.
3. Ja krēmu lieto nākošajā dienā, to tūlīt var saliet deserta trauciņos un likt ledusskapī. Pirms pasniegšanas var izgreznot ar svaigiem vai saldētiem augļiem, piparmētra lapiņām. Es ar formiņu izspiedu sirsniņas no sasaldētas aveņu želejas.

Foto: Virtuve diviem
4. Tā kā man saldais bija vajadzīgs pēc pāris stundām, želatīna plāksnītes 5 minūtes paturēju aukstā ūdenī, pievienoju kādu karoti krēma, izkausēju un, intensīvi maisot, pievienoju krēmam, tad salēju pa trauciņiem. Ieliek ledusskapī, lai sastingst.
Lai labi garšo!

Foto: Virtuve diviem