Anmāras zefīra krēms

Pat iedomāties nevarēju, ka tik pretēju produktu salikums var radīt tik maigu, spirdzinošu desertu. Visiem silti iesaku! Es lietoju melleņu zefīrus, bet, protams, var izmantot jebkurus citus.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 6 zefīri
  • 0.5 l kefīra
  • 5 plāksnītes želatīna (ja saldais nepieciešams ātrāk)
  • Saldēti vai svaigi augļi,ogas greznošana

Pagatavošana

200 min.
  1. Sagatavo deserta trauciņus. Man iznāca 6 trauciņi.
  2. Zefīru saplucina mazos gabaliņos,pielej kefīru un kārtīgi sablenderē. Iznāk pašķidra masa.
  3. Ja krēmu lieto nākošajā dienā, to tūlīt var saliet deserta trauciņos un likt ledusskapī. Pirms pasniegšanas var izgreznot ar svaigiem vai saldētiem augļiem, piparmētra lapiņām. Es ar formiņu izspiedu sirsniņas no sasaldētas aveņu želejas.
    Ja krēmu lieto nākošajā dienā, to tūlīt var saliet deserta t...
  4. Tā kā man saldais bija vajadzīgs pēc pāris stundām, želatīna plāksnītes 5 minūtes paturēju aukstā ūdenī, pievienoju kādu karoti krēma, izkausēju un, intensīvi maisot, pievienoju krēmam, tad salēju pa trauciņiem. Ieliek ledusskapī, lai sastingst.

    Lai labi garšo!
    Tā kā man saldais bija vajadzīgs pēc pāris stundām, želatīna...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi