Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Anmāras zefīra krēms

Anmāras zefīra krēms

FOTO: Virtuve diviem

Pat iedomāties nevarēju, ka tik pretēju produktu salikums var radīt tik maigu, spirdzinošu desertu. Visiem silti iesaku! Es lietoju melleņu zefīrus, bet, protams, var izmantot jebkurus citus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 6 zefīri
  • 0.5 l kefīra
  • 5 plāksnītes želatīna (ja saldais nepieciešams ātrāk)
  • Saldēti vai svaigi augļi,ogas greznošana
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Sagatavo deserta trauciņus. Man iznāca 6 trauciņi.
  2. Zefīru saplucina mazos gabaliņos,pielej kefīru un kārtīgi sablenderē. Iznāk pašķidra masa.
  3. Ja krēmu lieto nākošajā dienā, to tūlīt var saliet deserta trauciņos un likt ledusskapī. Pirms pasniegšanas var izgreznot ar svaigiem vai saldētiem augļiem, piparmētra lapiņām. Es ar formiņu izspiedu sirsniņas no sasaldētas aveņu želejas.
    Ja krēmu lieto nākošajā dienā, to tūlīt var saliet deserta t...

    FOTO: Virtuve diviem

  4. Tā kā man saldais bija vajadzīgs pēc pāris stundām, želatīna plāksnītes 5 minūtes paturēju aukstā ūdenī, pievienoju kādu karoti krēma, izkausēju un, intensīvi maisot, pievienoju krēmam, tad salēju pa trauciņiem. Ieliek ledusskapī, lai sastingst.

    Lai labi garšo!
    Tā kā man saldais bija vajadzīgs pēc pāris stundām, želatīna...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas