Pat iedomāties nevarēju, ka tik pretēju produktu salikums var radīt tik maigu, spirdzinošu desertu. Visiem silti iesaku! Es lietoju melleņu zefīrus, bet, protams, var izmantot jebkurus citus.
Pagatavošana
200 min
1. Sagatavo deserta trauciņus. Man iznāca 6 trauciņi.
3. Ja krēmu lieto nākošajā dienā, to tūlīt var saliet deserta trauciņos un likt ledusskapī. Pirms pasniegšanas var izgreznot ar svaigiem vai saldētiem augļiem, piparmētra lapiņām. Es ar formiņu izspiedu sirsniņas no sasaldētas aveņu želejas.
Foto: Virtuve diviem
4. Tā kā man saldais bija vajadzīgs pēc pāris stundām, želatīna plāksnītes 5 minūtes paturēju aukstā ūdenī, pievienoju kādu karoti krēma, izkausēju un, intensīvi maisot, pievienoju krēmam, tad salēju pa trauciņiem. Ieliek ledusskapī, lai sastingst.