-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Romiešu salāti ar avokado, mazsālītu lasi un olu
Ko tādu tu, iespējams, neesi ēdis, bet vajadzētu nogaršot!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Romiešu salāti pēc nepieciešamības
-
4 olas
-
250 g mazsālīta laša
-
3 avokado
-
3 tomāti
-
Pesto
-
Ūdens
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Visus dārzeņus nomazgā, lapas atdala vienu no otras.
-
Uzreiz kārto šķīvjos, kuros pasniegs porcijas. Lapas glīti sakarto uz riņķī šķīvī.
-
Avokado bez mizas un kauliņa sagriež šķēlēs, tomātu sagriež daiviņās.
-
Uzvara sālsūdeni - olu iesit krūzē un strauji, ar vienu kustību ieslidina ūdenī. Vāra 3 minūtes. Tā visas olas.
-
Uz lapu salātiem kārto avokado, tomātus, lasi, vidū liek olu, visu apsmērē ar pesto mērci un pasniedz.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs