Romiešu salāti ar avokado, mazsālītu lasi un olu

Romiešu salāti ar avokado, mazsālītu lasi un olu
Foto: Depositphotos.com
Ko tādu tu, iespējams, neesi ēdis, bet vajadzētu nogaršot!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Romiešu salāti pēc nepieciešamības
  • 4 olas
  • 250 g mazsālīta laša
  • 3 avokado
  • 3 tomāti
  • Pesto
  • Ūdens
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Visus dārzeņus nomazgā, lapas atdala vienu no otras.
  2. Uzreiz kārto šķīvjos, kuros pasniegs porcijas. Lapas glīti sakarto uz riņķī šķīvī.
  3. Avokado bez mizas un kauliņa sagriež šķēlēs, tomātu sagriež daiviņās.
  4. Uzvara sālsūdeni - olu iesit krūzē un strauji, ar vienu kustību ieslidina ūdenī. Vāra 3 minūtes. Tā visas olas.
  5. Uz lapu salātiem kārto avokado, tomātus, lasi, vidū liek olu, visu apsmērē ar pesto mērci un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Uz lapu salātiem kārto avokado, tomātus, lasi, vidū liek olu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti