Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Romiešu salāti ar avokado, mazsālītu lasi un olu

Romiešu salāti ar avokado, mazsālītu lasi un olu

FOTO: Depositphotos.com

Ko tādu tu, iespējams, neesi ēdis, bet vajadzētu nogaršot!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Romiešu salāti pēc nepieciešamības
  • 4 olas
  • 250 g mazsālīta laša
  • 3 avokado
  • 3 tomāti
  • Pesto
  • Ūdens
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Visus dārzeņus nomazgā, lapas atdala vienu no otras.
  2. Uzreiz kārto šķīvjos, kuros pasniegs porcijas. Lapas glīti sakarto uz riņķī šķīvī.
  3. Avokado bez mizas un kauliņa sagriež šķēlēs, tomātu sagriež daiviņās.
  4. Uzvara sālsūdeni - olu iesit krūzē un strauji, ar vienu kustību ieslidina ūdenī. Vāra 3 minūtes. Tā visas olas.
  5. Uz lapu salātiem kārto avokado, tomātus, lasi, vidū liek olu, visu apsmērē ar pesto mērci un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Uz lapu salātiem kārto avokado, tomātus, lasi, vidū liek olu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas