-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Tunča bumbiņas
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Raibas tunča bumbiņas - lieliskas uzkodas no iemīļotām sastāvdaļām.
Receptes un foto autore: Tamārza Kļauza
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g konservēta tunča eļļā
-
200 g kartupeļu
-
50 g majonēzes
-
1 citrona sula
-
100 g rikotas siera
-
1 šķipsna/s šķipsniņa oregano (jeb raudene)
-
Sāls, melnie pipari
-
Paprikas pulveris, magoņu sēkliņas, sasmalcinātas mandeles
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Novāra kartupeļus ar visu mizu, nomizo un saspaida (es tvaicēju un bez mizas - viss notika stipri ātrāk).
-
Notecina tunci no eļļas, sablendē un sajauc ar majonēzi, rikotas sieru, citrona sulu, oregano, sāli, pipariem.
-
Viendabīgo masu sajauc ar saspaidītajiem kartupeļiem. Veidot bumbiņas.
-
Dad kādu daļu apviļā magoņu sēkliņās, citu paprikas pulverī un trešo daļu mandelēs. Ieliek ledusskapī sastingt un pasniedz kā uzkodu.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs