Tunča bumbiņas

Kolekcijas: Veģetārās
Raibas tunča bumbiņas - lieliskas uzkodas no iemīļotām sastāvdaļām.
Receptes un foto autore: Tamārza Kļauza

Sastāvdaļas

  • 200 g konservēta tunča eļļā
  • 200 g kartupeļu
  • 50 g majonēzes
  • 1 citrona sula
  • 100 g rikotas siera
  • 1 šķipsna/s šķipsniņa oregano (jeb raudene)
  • Sāls, melnie pipari
  • Paprikas pulveris, magoņu sēkliņas, sasmalcinātas mandeles

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra kartupeļus ar visu mizu, nomizo un saspaida (es tvaicēju un bez mizas - viss notika stipri ātrāk).
  2. Notecina tunci no eļļas, sablendē un sajauc ar majonēzi, rikotas sieru, citrona sulu, oregano, sāli, pipariem.
  3. Viendabīgo masu sajauc ar saspaidītajiem kartupeļiem. Veidot bumbiņas.
  4. Dad kādu daļu apviļā magoņu sēkliņās, citu paprikas pulverī un trešo daļu mandelēs. Ieliek ledusskapī sastingt un pasniedz kā uzkodu.

    Lai labi garšo!
    Dad kādu daļu apviļā magoņu sēkliņās, citu paprikas pulverī...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas