Sākums > Receptes > Dzērieni

Kazeņu, prosecco un piparmētru kokteilis

2019. gada 16. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Kazeņu, prosseco un piparmētru kokteilis kļūs par elegantu partneri sievišķīgām sarunām.
Recepti sagatavoja uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar alkohola outletu “AlkOutlet Dzērieni un vīni”.
Alkohola lietošana ir kaitīga veselībai.
Pagatavošana
30 min
1. Izvāra kazeņu sīrupu, ogas uz lēnas uguns ~15 minūtes savāra ar ūdeni un brūno cukuru.
2. Pievieno sīrupam saspaidītus piparmētru zariņus (tā to aromāts būs intensīvāks) un visu karsē vēl dažas minūtes.
3. Nedaudz atdzesē un izkāš caur sietu, kārtīgi izspiežot kazeņu biezumus un piparmētru lapas.
4. Atdzesētu sīrupu ņem līdzi uz pikniku, pirms pasniegšanas - katrā glāzē ielej dažas ēdamkarotes kazeņu sīrupa un piepilda glāzi ar Prosecco. Ja vēlas bezalkoholisko kokteili, var izmantot Club Soda. Kokteili rotā ar svaigām kazenēm un piparmētru lapām.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu