Vajadzīgais, protams, bekons, maize un siers, bet var arī izmantot papildpiedevas kā olu, tomātus (salātus) u.c. piedevas ko sirds kāro!
Receptes autors: Ponij Piespied Pogu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1
porcijas
2šķēle/smaizes
1-2tējk.kausētā siera (pēc izvēles)
4šķēle/ssiera
4-6šķēle/sbekona
Dārzeņi pēc izvēles un nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
20 min.
Abas maizes šķēles apsmērē ar kausēto sieru.
FOTO: Spoki.lv
Virsū liek siera šķēles. Var izmanto arī mocarellu. Var papildināt ar tomātiem, marinētiem gurķiem, salātlapām pēc izvēles.
FOTO: Spoki.lv
Abas maizītes saspiež kopā.
FOTO: Spoki.lv
Ietin bekona šķēlēs.
FOTO: Spoki.lv
Ietin kārtīgi un no visām pusēm!
FOTO: Spoki.lv
Cep sakarsētā pannā, apgrozot, lai bekons skaisti kraukšķīgs.
FOTO: Spoki.lv
Cep uz nelielas uguns, lai vidū esošās siera šķēles izkūst.