Gardais našķis - der gan ikdienišķam vakaram, gan svētkiem.
Pagatavošana
30 min
1. Dziļākā pannā vai katliņā ielej eļļu un liek karsēties.
2. Abus avokado nomizo, katru no tiem sagriež 8 daiviņās (kopā 16). Apber ar sāli.
3. Tev vajadzēs 3 bļodas - vienā sakuļ olas, otra ieber miltus, trešajā panko rīvmaizi.
4. Katru daiviņu apvārta miltos, tad izmērce olā un beigās apvārta rīvmaizē, viegli piespiežot, ta lai avokado daiviņa no visām pusēm vienmerīgi noklāta.
5. Liek karstajā eļļā un vara no visam pusēm 3-4 minūtes vai līdz avokado paceļas uz augšu un iegūst zeltainu toni.
6. Izņem no eļļas, nosusina uz papīra dvieļiem. Pasniedz ar kādu krējuma / jogurta/ majonēzes mērci pēc izvēles. Klāt citrona daiviņa svaigumam.