Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Biezpiena - ogu saldums

FOTO: Veronika Levša

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 200 g krējuma
  • 75 g cukura
  • 1 ēd. k. medus
  • Želatīns
  • Ogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

260 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietu vai saputo ar blenderi.
  2. Liek biezpienam klāt visas sastāvdaļas, izņemot želatīnu un ogas.
  3. Želatīnu taisa, kā ir uz paciņas norādīts.
  4. Biezpiena, krējuma masu labi saputo.
  5. Beram ogas un lej klāt jau gatavu želatīnu.
  6. Liek to visu veidnē kura ir pārvilkta ar pārtikas plēvi. Un liek ledusskapī uz pāris stundām, lai sastingst.

    Lai labi garšo!
    Liek to visu veidnē kura ir pārvilkta ar pārtikas plēvi. Un...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas