-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Ābola un selerijas salāti
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
50 g jaukto lapu salātu “Toskānas maisījums”
-
1 zaļais ābols
-
1/3 selerijas saknes
-
50 g grauzdētu Indijas riekstu
- Mērcei:
-
1 ēd. k. ābolu etiķa
-
1 tējk. kļavu sīrupa
-
2 ēd. k. extra virgin olīveļļas
-
Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
10 min.
-
Nomizo ābolu un izņem sēklas.
-
-
Izmantojot dārzeņu rīvi “mandolīni”, sarīvē ābolu un seleriju smalkās strēmelēs un pieber riekstus.
-
Sajauc visas mērces sastāvdaļas un visu pievieno salātiem.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs