Ābola un selerijas salāti

Iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • 50 g jaukto lapu salātu “Toskānas maisījums”
  • 1 zaļais ābols
  • 1/3 selerijas saknes
  • 50 g grauzdētu Indijas riekstu
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. ābolu etiķa
  • 1 tējk. kļavu sīrupa
  • 2 ēd. k. extra virgin olīveļļas
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

10 min.
  1. Nomizo ābolu un izņem sēklas.
  2. Nomizo selerijas sakni.
  3. Izmantojot dārzeņu rīvi “mandolīni”, sarīvē ābolu un seleriju smalkās strēmelēs un pieber riekstus.
  4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas un visu pievieno salātiem.

    Lai labi garšo!
    Sajauc visas mērces sastāvdaļas un visu pievieno salātiem....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti