Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ābola un selerijas salāti

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g jaukto lapu salātu “Toskānas maisījums”
  • 1 zaļais ābols
  • 1/3 selerijas saknes
  • 50 g grauzdētu Indijas riekstu
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. ābolu etiķa
  • 1 tējk. kļavu sīrupa
  • 2 ēd. k. extra virgin olīveļļas
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Nomizo ābolu un izņem sēklas.
  2. Nomizo selerijas sakni.
  3. Izmantojot dārzeņu rīvi “mandolīni”, sarīvē ābolu un seleriju smalkās strēmelēs un pieber riekstus.
  4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas un visu pievieno salātiem.

    Lai labi garšo!
    Sajauc visas mērces sastāvdaļas un visu pievieno salātiem....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas