Liellopu gaļas bifšteks ar trifeļu krēmu un "Džiugas Gourmet" siera skaidiņām

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 200 g liellopu gaļas bifšteka
  • 80 g rīvēta "Džiugas Gourmet" siera
  • 20 g "Džiugas Gourmet" siera skaidiņu (nogatavināts 36 mēn.)
  • 50 ml krējuma (36%)
  • 1 tējk. trifeļu krēma
  • 50 ml Extra Virgin olīveļļas
  • Rupji malti melnie pipari

Pagatavošana

35 min.
  1. Pannā sakarsē eļļu un cep filejas bifšteku aptuveni 4 minūtes no katras puses (cepšanas laiks atkarīgs no vēlamās apcepuma pakāpes).
  2. Pievieno rupji maltus piparus. Fileju izņemt no pannas, lai "atpūšas".
  3. Pannā (izlejot eļļu pēc cepšanas) ielej krējumu, ievieto rīvētu sieru un pievieno karotīti trifeļu krēma. Tvaicē, līdz mērce sabiezē.
  4. Fileju novieto uz šķīvja un apkaisa ar siera skaidiņām, bet trifeļu krēmu pasniedz mērces traukā.

    Labu apetīti!
    Fileju novieto uz šķīvja un apkaisa ar siera skaidiņām, bet...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi