Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļas bifšteks ar trifeļu krēmu un "Džiugas Gourmet" siera skaidiņām

Liellopu gaļas bifšteks ar trifeļu krēmu un "Džiugas Gourmet" siera skaidiņām

FOTO: Džiugas receptes

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 200 g liellopu gaļas bifšteka
  • 80 g rīvēta "Džiugas Gourmet" siera
  • 20 g "Džiugas Gourmet" siera skaidiņu (nogatavināts 36 mēn.)
  • 50 ml krējuma (36%)
  • 1 tējk. trifeļu krēma
  • 50 ml Extra Virgin olīveļļas
  • Rupji malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Pannā sakarsē eļļu un cep filejas bifšteku aptuveni 4 minūtes no katras puses (cepšanas laiks atkarīgs no vēlamās apcepuma pakāpes).
  2. Pievieno rupji maltus piparus. Fileju izņemt no pannas, lai "atpūšas".
  3. Pannā (izlejot eļļu pēc cepšanas) ielej krējumu, ievieto rīvētu sieru un pievieno karotīti trifeļu krēma. Tvaicē, līdz mērce sabiezē.
  4. Fileju novieto uz šķīvja un apkaisa ar siera skaidiņām, bet trifeļu krēmu pasniedz mērces traukā.

    Labu apetīti!
    Fileju novieto uz šķīvja un apkaisa ar siera skaidiņām, bet...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas