1. Pagatavo balto mērci: pannā sakarsē sviestu, ieber 50 g kviešu miltus, ieliet 1 l piena un ieber 150 g rīvēta siera. Samaisa sastāvdaļas, uzvāraun nedaudz pavāra.
3. Uzvāra arī kāpostu lapas, pirms tam izgriežot sacietējušās lapu daļas.
4. Uzvārot rīsus, tos nosusina un pievieno rīvēto "Džiugas Delicate" sieru, sasmalcinātās pētersīļu lapiņas un timinānu. Pievieno sāli.
5. Šādā veidā pagatavoto pildījumu saliek uz lapām un satin tīteņu formā, pēc tam saliek uz cepamās pannas.
6. Tīteņus pārlej ar sagatavoto balto mērci un cep aptuveni 15 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 160 °C temperatūrai.
Labu apetīti!

Foto: Džiugas receptes