Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi ar rīsu un "Džiugas Delicate" siera pildījumu un mērci

Kāpostu tīteņi ar rīsu un "Džiugas Delicate" siera pildījumu un mērci

FOTO: Džiugas receptes

Kolekcijas: Veģetārās
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 8 lapu kāposta lapas
  • 200 g balto rīsu
  • 100 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • 150 g rīvēta "Džiugas Gourmet" siera (nogatavināts 36 mēn.) – baltai mērcei
  • Timiāns
  • 1/2 šķipsna/s pētersīļu lapu
  • 1 l piena
  • 50 g kviešu miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pagatavo balto mērci: pannā sakarsē sviestu, ieber 50 g kviešu miltus, ieliet 1 l piena un ieber 150 g rīvēta siera. Samaisa sastāvdaļas, uzvāraun nedaudz pavāra.
  2. Tikmēr uzvāra rīsus.
  3. Uzvāra arī kāpostu lapas, pirms tam izgriežot sacietējušās lapu daļas.
  4. Uzvārot rīsus, tos nosusina un pievieno rīvēto "Džiugas Delicate" sieru, sasmalcinātās pētersīļu lapiņas un timinānu. Pievieno sāli.
  5. Šādā veidā pagatavoto pildījumu saliek uz lapām un satin tīteņu formā, pēc tam saliek uz cepamās pannas.
  6. Tīteņus pārlej ar sagatavoto balto mērci un cep aptuveni 15 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 160 °C temperatūrai.

    Labu apetīti!
    Tīteņus pārlej ar sagatavoto balto mērci un cep aptuveni 15...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas