Kāpostu tīteņi ar rīsu un "Džiugas Delicate" siera pildījumu un mērci

Kolekcijas: Veģetārās
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 8 lapu kāposta lapas
  • 200 g balto rīsu
  • 100 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • 150 g rīvēta "Džiugas Gourmet" siera (nogatavināts 36 mēn.) – baltai mērcei
  • Timiāns
  • 1/2 šķipsna/s pētersīļu lapu
  • 1 l piena
  • 50 g kviešu miltu

Pagatavošana

50 min.
  1. Pagatavo balto mērci: pannā sakarsē sviestu, ieber 50 g kviešu miltus, ieliet 1 l piena un ieber 150 g rīvēta siera. Samaisa sastāvdaļas, uzvāraun nedaudz pavāra.
  2. Tikmēr uzvāra rīsus.
  3. Uzvāra arī kāpostu lapas, pirms tam izgriežot sacietējušās lapu daļas.
  4. Uzvārot rīsus, tos nosusina un pievieno rīvēto "Džiugas Delicate" sieru, sasmalcinātās pētersīļu lapiņas un timinānu. Pievieno sāli.
  5. Šādā veidā pagatavoto pildījumu saliek uz lapām un satin tīteņu formā, pēc tam saliek uz cepamās pannas.
  6. Tīteņus pārlej ar sagatavoto balto mērci un cep aptuveni 15 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 160 °C temperatūrai.

    Labu apetīti!
    Tīteņus pārlej ar sagatavoto balto mērci un cep aptuveni 15...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi