Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta cūkgaļa ar spinātu un "Džiugas Delicate" pildījumu

2019. gada 1. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Filejas virsējā daļā ik pa 3–4 cm izdara iegriezumus un apsāla.
2. Pannā, izkausētā sviestā apcep kubiciņos sagrieztu sīpolu un spinātu lapas. Pievieno sāli.
3. Pēc tam filejas iegriezumos iepilda sagatavotos spinātus un siera skaidiņas.
4. Fileju ietin alumīnija folijā un cep aptuveni 15 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 190 °C temperatūrai. Izcepto gaļu sagriež porcijās un apkaisa ar siera skaidiņām.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu