Cepta cūkgaļa ar spinātu un "Džiugas Delicate" pildījumu

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 600 g lielas cūkgaļas filejas, bez kaula
  • 300 g svaigu spinātu lapu
  • 1 sīpols
  • 40 g sviesta
  • 100 g "Džiugas Delicate" siera skaidiņu

Pagatavošana

30 min.
  1. Filejas virsējā daļā ik pa 3–4 cm izdara iegriezumus un apsāla.
  2. Pannā, izkausētā sviestā apcep kubiciņos sagrieztu sīpolu un spinātu lapas. Pievieno sāli.
  3. Pēc tam filejas iegriezumos iepilda sagatavotos spinātus un siera skaidiņas.
  4. Fileju ietin alumīnija folijā un cep aptuveni 15 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 190 °C temperatūrai. Izcepto gaļu sagriež porcijās un apkaisa ar siera skaidiņām.

    Labu apetīti!
    Fileju ietin alumīnija folijā un cep aptuveni 15 minūtes cep...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi