Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta cūkgaļa ar spinātu un "Džiugas Delicate" pildījumu

Cepta cūkgaļa ar spinātu un "Džiugas Delicate" pildījumu

FOTO: Džiugas receptes

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g lielas cūkgaļas filejas, bez kaula
  • 300 g svaigu spinātu lapu
  • 1 sīpols
  • 40 g sviesta
  • 100 g "Džiugas Delicate" siera skaidiņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Filejas virsējā daļā ik pa 3–4 cm izdara iegriezumus un apsāla.
  2. Pannā, izkausētā sviestā apcep kubiciņos sagrieztu sīpolu un spinātu lapas. Pievieno sāli.
  3. Pēc tam filejas iegriezumos iepilda sagatavotos spinātus un siera skaidiņas.
  4. Fileju ietin alumīnija folijā un cep aptuveni 15 minūtes cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 190 °C temperatūrai. Izcepto gaļu sagriež porcijās un apkaisa ar siera skaidiņām.

    Labu apetīti!
    Fileju ietin alumīnija folijā un cep aptuveni 15 minūtes cep...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas