Kārtainā torte

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes putukrējuma
  • Ievārījums
  • Dažas šķēles rupjmaizes
  • 27 cepumi
  • 50 g šokolādes1 kivi

Pagatavošana

30 min.
  1. Ļoti plānām rupjmaizes šķēlītēm nogriež garoziņas. Liek cepumu kārtas (3x3), virsū - putukrējumu. Nākamā ir rupjmaizes kārta, kurai liek virsū ievārījumu. Trešā cepumu kārta ar putukrējumu, atkal rupjmaize ar ievārījumu. Visbeidzot cepumu kārta ar putukrējumu. Rotā ar kivi šķēlītēm un rīvētu šokolādi.

Komentāri

uuja 2011. gada 6. jūlijs 15:39
to sauc par rupjmaizes kaartojumu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi