Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena sacepums

2019. gada 25. marts
Foto: Virtuve diviem
Biezpiens nu ir tā lieta,ko mums visiem vajadzētu lietot pēc iespējas vairāk. Šoreiz saldais variants - sulīgs un garšīgs, var pasniegt kopā ar ķiršu ievārījumu.
Pagatavošana
55 min
1. Cepeškrāsni liek karsēties uz 180 grādiem. Formu iesmērē ar taukvielām un apkaisa ar miltiem vai mannā vai ieklāj cepampapīru. Es lietoju divas 18 cm (d) lielas formas.
2. Ja liek klāt rozīnes, tad tās noskalo un uz dvielīša nožāvē.
3. Izkausē sviestu.
4. Ņem lielāku trauku - saputo olas ar cukuru. Es putoju ar slotiņu.
5. Tad pieliek jogurtu/krējumu, biezpienu, mannā sajauktu kopā ar cepampulveri un visu samaisa. Pievieno vēl nedaudz siltu sviestu un rozīnes. Samaisa un lej formā.
Foto: Virtuve diviem
6. Cep 180 grādos 30-40 minūtes, vai līdz gatavs.

Lai labi garšo!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu