Grilēts cūkgaļas cepetis

Kolekcijas: Grila ēdienu
Viena no manām iecienītākajām gaļas receptēm - vienkārši cepta gaļa. Tās pagatavošana ir vienkārša, neprasa daudz laika un sastāvdaļu. Pluss - to var pasniegt siltu ar dārzeņiem, var aukstu likt uz maizes, salātos. Ļoti universāla recepte!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas šķiņķa
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. sinepju
  • 1 ēd. k. medus
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

110 min.
  1. Sagatavo gaļas gabalu. Ķiplokus nomizo un sagriež šķēlītēs. Ar asu nazi gaļas gabalā izveido caurumus un ieliek tur ķiploka šķēlīti.
  2. Gaļas gabalu viegli ierīvē ar sāli, svaigi maltiem pipariem un sinepēm.
  3. Grilu uzkarsē līdz 190-200 grādiem.
  4. Uz grila restes liek folija paplāti, lai tauki no gaļas nepilētu uz oglēm. Un tad jau šajā paplātē liek sagatavotu gaļas gabalu.
  5. Cep gaļu līdz gatavībai, apm. 1,5 stundu. Kontrolē grilā temperatūru - tai jābūt ap 180-190 grādiem.
    Pasniedz gaļu gan siltu, gan aukstu.

    Labu apetīti!
    Cep gaļu līdz gatavībai, apm. 1,5 stundu. Kontrolē grilā tem...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi