Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Gulaša zupa ar aitas gaļu

Foto: Virtuve diviem
Paziņas uzdāvināja ungāru recepšu grāmatu. Tā vien rokas niezēja pagatavot gulaša zupu, bet izrādījās, ka mājās nav visu nepieciešamo sastāvdaļu, ieskaitot nepieciešamo liellopu gaļu. Šo zupu īsti nevar saukt par gulaša zupu,bet kaut kas no tās tika paņemts.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
140 min
1. Tā kā man nebija liellopa gaļas, tad izmantoju aitas gaļu. Pa priekšu to apcepu uz pannas viegli brūnu.
2. Tālāk apcepu smalki sagrieztus sīpolus un smalki sagrieztu selerijas sakni. Šajā etapā tiek sagriezti burkāni.
3. Visu liek katlā, uzlej aukstu ūdeni un liek vārīties, kad sāk vārīties, turpina vārīt uz mazas uguns kādu 1 stundu un 30 minūtes.
4. Ņem laukā gaļu, kuru sagriež mazākos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
Foto: Virtuve diviem
5. Pievieno pārējos sagrieztos dārzeņus, garšvielas un tomātu pastu. Vāram līdz dārzeņi mīksti. Ļoti vienkārši un gardi.
Šī zupa būs tieši laikā tiem, kas meklē ko savādāku no savas ierastās ikdienas garšas. Man garšoja un noteikti šo zupu vārīšu vēl, lai paplašinātu savu ēdienkarti.

Labu apetīti!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu