Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gulaša zupa ar aitas gaļu

Gulaša zupa ar aitas gaļu

FOTO: Virtuve diviem

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paziņas uzdāvināja ungāru recepšu grāmatu. Tā vien rokas niezēja pagatavot gulaša zupu, bet izrādījās, ka mājās nav visu nepieciešamo sastāvdaļu, ieskaitot nepieciešamo liellopu gaļu. Šo zupu īsti nevar saukt par gulaša zupu,bet kaut kas no tās tika paņemts.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg aitas gaļas
  • 4 sīpoli
  • 1 šķēle/s selerijas saknes
  • 3 burkāni
  • 1 tomāts
  • 1 paprika
  • 4-5 kartupeļi
  • 2 lauru lapas
  • 1/2 tējk. čili piparu pulvera, vidēji stipra
  • 3 tējk. sarkanās paprikas pulvera
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 2 tējk. cukura
  • Sāls
  • 3 l ūdens
  • Svaigi pētersīļi pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Tā kā man nebija liellopa gaļas, tad izmantoju aitas gaļu. Pa priekšu to apcepu uz pannas viegli brūnu.
  2. Tālāk apcepu smalki sagrieztus sīpolus un smalki sagrieztu selerijas sakni. Šajā etapā tiek sagriezti burkāni.
  3. Visu liek katlā, uzlej aukstu ūdeni un liek vārīties, kad sāk vārīties, turpina vārīt uz mazas uguns kādu 1 stundu un 30 minūtes.
  4. Ņem laukā gaļu, kuru sagriež mazākos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
    Ņem laukā gaļu, kuru sagriež mazākos gabaliņos un liek atpak...

    FOTO: Virtuve diviem

  5. Pievieno pārējos sagrieztos dārzeņus, garšvielas un tomātu pastu. Vāram līdz dārzeņi mīksti. Ļoti vienkārši un gardi.
    Šī zupa būs tieši laikā tiem, kas meklē ko savādāku no savas ierastās ikdienas garšas. Man garšoja un noteikti šo zupu vārīšu vēl, lai paplašinātu savu ēdienkarti.

    Labu apetīti!
    Pievieno pārējos sagrieztos dārzeņus, garšvielas un tomātu p...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas