Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastu pārslu batoniņi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Lai batoniņi krāsaināki un daudzveidīgāki, var pieveino žāvētus augļus, riekstus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s brokastu pārslu pēc izvēles (var sajaukt kopā)
  • 5 ēd. k. šķidra medus
  • 1 ēd. k. kokosriekstu eļļas
  • 2 šķipsna/s kanēļa
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 2 tāfelītes piena šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Kādā plakanā traukā ar mazām maliņām izklāj cepamo papīru.
  2. Sajauc medu ar koksriekstu eļļu, pievieno kanēli un mazliet sāls, samaisa.
  3. Ar pagatavoto masu pārlej brokastu parslas, visu rūpīgi samaisa, lai masa apņemtu katru graudiņu.
  4. Ne pārāk biezā slānī liek masu traukā, izlīdzina un liek ledusskapī kārtīgi sastingt.
  5. Kad pārslas sastingušas, sagriež vēlamā izmēra batoniņos.
  6. Tad ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi.
  7. Katra batoniņa vienu pusi iemērc šokolādē, liek ledusskapī sastingt.
    Ja vēlās, pēc tam var vēl pārslacīt ar kausēto šokolādi, dekorēšanas nolūkos.

    Lai labi garšo!
    Katra batoniņa vienu pusi iemērc šokolādē, liek ledusskapī s...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas