Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Brokastu pārslu batoniņi

Foto: Receptes.lv
Lai batoniņi krāsaināki un daudzveidīgāki, var pieveino žāvētus augļus, riekstus.
Pagatavošana
120 min
1. Kādā plakanā traukā ar mazām maliņām izklāj cepamo papīru.
2. Sajauc medu ar koksriekstu eļļu, pievieno kanēli un mazliet sāls, samaisa.
3. Ar pagatavoto masu pārlej brokastu parslas, visu rūpīgi samaisa, lai masa apņemtu katru graudiņu.
4. Ne pārāk biezā slānī liek masu traukā, izlīdzina un liek ledusskapī kārtīgi sastingt.
5. Kad pārslas sastingušas, sagriež vēlamā izmēra batoniņos.
6. Tad ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi.
7. Katra batoniņa vienu pusi iemērc šokolādē, liek ledusskapī sastingt.
Ja vēlās, pēc tam var vēl pārslacīt ar kausēto šokolādi, dekorēšanas nolūkos.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu