Brokastu pārslu batoniņi

Lai batoniņi krāsaināki un daudzveidīgāki, var pieveino žāvētus augļus, riekstus.

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s brokastu pārslu pēc izvēles (var sajaukt kopā)
  • 5 ēd. k. šķidra medus
  • 1 ēd. k. kokosriekstu eļļas
  • 2 šķipsna/s kanēļa
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 2 tāfelītes piena šokolādes

Pagatavošana

120 min.
  1. Kādā plakanā traukā ar mazām maliņām izklāj cepamo papīru.
  2. Sajauc medu ar koksriekstu eļļu, pievieno kanēli un mazliet sāls, samaisa.
  3. Ar pagatavoto masu pārlej brokastu parslas, visu rūpīgi samaisa, lai masa apņemtu katru graudiņu.
  4. Ne pārāk biezā slānī liek masu traukā, izlīdzina un liek ledusskapī kārtīgi sastingt.
  5. Kad pārslas sastingušas, sagriež vēlamā izmēra batoniņos.
  6. Tad ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi.
  7. Katra batoniņa vienu pusi iemērc šokolādē, liek ledusskapī sastingt.
    Ja vēlās, pēc tam var vēl pārslacīt ar kausēto šokolādi, dekorēšanas nolūkos.

    Lai labi garšo!
    Katra batoniņa vienu pusi iemērc šokolādē, liek ledusskapī s...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi