Visas receptes pamatā ir plūkātā cūkgaļa. Tā vispār tāda forša padarīšana - to var likt burgeros, sendvičos, salātos, sacepumos, pankūkās utt. Un ja nav pieejams grils, tad to var pagatavot vienkārši cepeškrāsnī - tieši tāpat 130-140 grādos sautē 4 stundas.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
100gkukurūzas čipsu
75grīvēta siera
1liels tomāts
1maziņš sīpols
Zaļumi
Krējums
Halapenjo pipari
Plūkātai cūkgaļai:
0.5kgcūkgaļas šķiņķa
200gkonservētu tomātu
100gBBQ mērces
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
270 min.
Gatavo plūkāto cūkgaļu. Cūkgaļu sagriež 3 - 4 daļās un liek karstumizturīgā traukā (es izmantoju romiešu podu). Pievieno tomātus, BBQ mērci, sāli pēc garšas. Trauku apsedz ar vāku vai foliju.
Grilu uzkarsē līdz 130-140 grādiem un liek gaļu lēnām gatavoties uz 4 stundām.
Kad gaļa ir gatava, to ar divām dakšām saplūkā mazākos gabalos - pa šķiedrām tā viegli sadalās.
Karstumizturīgā formā sakārto kukurūzas čipsus. Pa virsu liek plūkāto cūkgaļu, pārkaisa visu ar sieru.
Grilu uzkarsē līdz 200 grādiem. Liek formu grilā un grilē burtiski 10 minūtes, līdz siers izkūst.
Tomātu sagriež kubiņos, sīpolu sagriež smalkāk. Samaisa, peivieno zaļumus un pēc garšas sāli.
Pasniedz uzreiz ar tomātu salātiem, krējumu un Halapenjo pipariem.