Krievu pankūkas ar olām

Krieviski šīs pankūkas saucās "блины с припёком". Ir vairāki šo pankūku pagatavošanas veidi. Pirmais - uz pannas, kamēr vēl jēla mīkla, pievieno pildījumu. Tā cep pankūkas ar zivīm, olām, sieru, ogām un āboliem. Otrs - iejauc mīklā pildījumu. Tā cep pankūkas ar zaļumiem, spinātiem, burkānem, ķirbjiem utt. Un trešais - apcep pildījumu un pārlej ar mīklu. Tā gatavo pankūkas ar sēnēm, sīpoliem un bekonu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 300 g miltu
  • 400 ml kefīra
  • 200 ml verdoša ūdens
  • 2 olas
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Sāls, cukurs
  • Pildījumam:
  • 4 cieti vārītas olas
  • 20 g diļļu

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo mīklu. Olām pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura, uzputo. Pievieno kefīru, miltus, kārtīgi samaisa, lai nav kunkulīši.
  2. Iemaisa verdošu ūdeni, eļļu un atstāj uz 10 minūtē.
  3. Gatavo pildījumu. Olas sagriež mazos kubiņos, pievieno smalki sakapāts dilles, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa.
  4. Cep pankūkas. Uzkarsē pannu, uzlej 1 kausu mīklas, uzber pa virsu 1 ēd.k. olas ar dillēm.
  5. Kad pankūka no apakšas ir izcepusies, to apgriež riņķī un cep no otras puses.
    Pankūkas pasniedz ar krējumu, lasi un ikriem.

    Lai labi garšo!
    Kad pankūka no apakšas ir izcepusies, to apgriež riņķī un ce...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi