Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Krievu pankūkas ar olām

Krievu pankūkas ar olām

FOTO: Pipars.lv

Krieviski šīs pankūkas saucās "блины с припёком". Ir vairāki šo pankūku pagatavošanas veidi. Pirmais - uz pannas, kamēr vēl jēla mīkla, pievieno pildījumu. Tā cep pankūkas ar zivīm, olām, sieru, ogām un āboliem. Otrs - iejauc mīklā pildījumu. Tā cep pankūkas ar zaļumiem, spinātiem, burkānem, ķirbjiem utt. Un trešais - apcep pildījumu un pārlej ar mīklu. Tā gatavo pankūkas ar sēnēm, sīpoliem un bekonu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 300 g miltu
  • 400 ml kefīra
  • 200 ml verdoša ūdens
  • 2 olas
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Sāls, cukurs
  • Pildījumam:
  • 4 cieti vārītas olas
  • 20 g diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo mīklu. Olām pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura, uzputo. Pievieno kefīru, miltus, kārtīgi samaisa, lai nav kunkulīši.
  2. Iemaisa verdošu ūdeni, eļļu un atstāj uz 10 minūtē.
  3. Gatavo pildījumu. Olas sagriež mazos kubiņos, pievieno smalki sakapāts dilles, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, samaisa.
  4. Cep pankūkas. Uzkarsē pannu, uzlej 1 kausu mīklas, uzber pa virsu 1 ēd.k. olas ar dillēm.
  5. Kad pankūka no apakšas ir izcepusies, to apgriež riņķī un cep no otras puses.
    Pankūkas pasniedz ar krējumu, lasi un ikriem.

    Lai labi garšo!
    Kad pankūka no apakšas ir izcepusies, to apgriež riņķī un ce...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas