Pildītas zirņu pankūkas

Šīs pankūkas labi garšo, kad ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Tad tās tīri labi garšo. Ir tikai viens bet - pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu piegaršu un saldais pildījums šeit īsti neder.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Pankūkām:
  • 150 g zirņu miltu
  • 450 ml ūdens
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pildījumam:
  • 200 g svaigā siera vai rikotas
  • 150 g kūpinātas vistas
  • 2-3 ēd. k. krējuma
  • Puravi
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Olu iesit bļodā, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un pēc garšas sāli.
  2. Uzkarsē pannu un izcep pankūkas.
  3. Pildījumam sajauc sieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puraviem. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
  4. Jau atdzesētas pankūkas sapilda un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Jau atdzesētas pankūkas sapilda un pasniedz. 

Lai labi ga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi