Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ābolu pankūkas

FOTO: Pipars.lv

Šīs pankūkas ir ļoti garšīgas pašas par sevi un tās var vienkārši pārkaisīt ar cukuru vai pūdercukuru un pasniegt. Taču ja gribās vēl kaut-ko klāt, tad šokolādes pasta (Nutella) būs ideāls variants.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 nelieli āboli
  • 1 glāze/s miltu
  • 1/2 glāze/s kefīra
  • 1 ola
  • 3-4 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo mīklu. Olu uzputo ar cukuru, kefīru un pienu.
  2. Pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa un atliek uz 20 minūtēm.
  3. Ābolus nomizo un izgriež serdi. Divus ābolus sarīvē uz dārzeņu rīves, vienu ābolu sagriež mazos gabaliņos. Ābolus iemaisa mīklā.
  4. Uzkarsētā pannā izcep pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.

    Lai labi garšo!
    Uzkarsētā pannā izcep pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. uz katru pa...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas