1. Sakuļ divas olas ar dakšiņu, pievieno sāli, piparus pēc garšas un izlej uz sakarsētas pannas, kurā ieliets nedaudz augu eļļas.

Foto: Virtuve diviem
2. Kad ola mazliet jau aprāvusies no apakšas, omletes vidiņā liek pildījumu. Mūsu gadījumā mēs pildījām ar dažām šķēlēm siera un pārkaisījām pāri pētersīļa lapiņas.

Foto: Virtuve diviem
3. Pārlok pāri omletes malas - saloka omleti konvertā un apgriež otrādi. Var uzlikt pannai vāku, lai pildījums labi izsilst un iekšā siers izkūst.

Foto: Virtuve diviem
4. Tādā veidā omleti varam pildīt ar sev tīkamiem produktiem un brokastis padarīt daudzveidīgākas.
Labu apetīti!

Foto: Virtuve diviem