Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbju biezzupa ar kukurūzu, turku zirņiem un ķirbju sēkliņām

Ķirbju biezzupa ar kukurūzu, turku zirņiem un ķirbju sēkliņām

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti Laurai Grēviņai un uztura speciālistei Gunai Rijkurei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 800 g ķirbja
  • 200 g turku zirņu (vārīti vai konservēti)
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 l dārzeņu buljona
  • 1 mazs sīpols
  • 4 burkāni
  • 1 šķipsna/s kurkumas
  • 1/2 tējk. timiāna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s maltu melno piparu
  • 50 g ķirbju sēkliņu
  • 4 mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīki sakapā sīpolu. Ķirbi un burkānu sagriež kubiņos.
  2. Lielā katlā sakarsē eļļu. Apcep sīpolu ar garšvielām. Pievieno dārzeņus un buljonu. Uzvāra buljonu, pēc tam samazina uguni, un sautē, kamēr dārzeņi mīksti (aptuveni 15 minūtes).
  3. Pievieno kukurūzu un zirņus, silda vēl aptuveni 3 minūtes.
  4. Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievieno 4 mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma un samaisa.

    Labu apetīti!
    Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievie...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas