Paldies par recepti Laurai Grēviņai un uztura speciālistei Gunai Rijkurei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
800gķirbja
200gturku zirņu (vārīti vai konservēti)
200gkonservētas kukurūzas
1ldārzeņu buljona
1mazs sīpols
4burkāni
1šķipsna/skurkumas
1/2tējk.timiāna
1šķipsna/ssāls
1šķipsna/smaltu melno piparu
50gķirbju sēkliņu
4mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Sīki sakapā sīpolu. Ķirbi un burkānu sagriež kubiņos.
Lielā katlā sakarsē eļļu. Apcep sīpolu ar garšvielām. Pievieno dārzeņus un buljonu. Uzvāra buljonu, pēc tam samazina uguni, un sautē, kamēr dārzeņi mīksti (aptuveni 15 minūtes).
Pievieno kukurūzu un zirņus, silda vēl aptuveni 3 minūtes.
Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievieno 4 mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma un samaisa.