Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbju biezzupa ar kukurūzu, turku zirņiem un ķirbju sēkliņām

2018. gada 28. novembris
Foto: Receptes.lv
Paldies par recepti Laurai Grēviņai un uztura speciālistei Gunai Rijkurei.
Pagatavošana
40 min
1. Sīki sakapā sīpolu. Ķirbi un burkānu sagriež kubiņos.
2. Lielā katlā sakarsē eļļu. Apcep sīpolu ar garšvielām. Pievieno dārzeņus un buljonu. Uzvāra buljonu, pēc tam samazina uguni, un sautē, kamēr dārzeņi mīksti (aptuveni 15 minūtes).
3. Pievieno kukurūzu un zirņus, silda vēl aptuveni 3 minūtes.
4. Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievieno 4 mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma un samaisa.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu