Ķirbju biezzupa ar kukurūzu, turku zirņiem un ķirbju sēkliņām

4 1
Paldies par recepti Laurai Grēviņai un uztura speciālistei Gunai Rijkurei.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 800 g ķirbja
  • 200 g turku zirņu (vārīti vai konservēti)
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 l dārzeņu buljona
  • 1 mazs sīpols
  • 4 burkāni
  • 1 šķipsna/s kurkumas
  • 1/2 tējk. timiāna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s maltu melno piparu
  • 50 g ķirbju sēkliņu
  • 4 mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīki sakapā sīpolu. Ķirbi un burkānu sagriež kubiņos.
  2. Lielā katlā sakarsē eļļu. Apcep sīpolu ar garšvielām. Pievieno dārzeņus un buljonu. Uzvāra buljonu, pēc tam samazina uguni, un sautē, kamēr dārzeņi mīksti (aptuveni 15 minūtes).
  3. Pievieno kukurūzu un zirņus, silda vēl aptuveni 3 minūtes.
  4. Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievieno 4 mērkarotes Aptamil3 piena maisījuma un samaisa.

    Labu apetīti!
    Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas