* izmērcēt 12 h aukstā ūdenī, turot ledusskapī, un tad nokāst.
** pirms tam 24 h jātur ledusskapī.
Paldies par recepti Signei Meirānei un Rimi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
100gI love eco mandeļu
100gI love eco lazdu riekstu
80gpekanriekstu
150gdateļu bez kauliņiem
2tējk.kakao pulvera
1šķipsna/sjūras sāls
Pildījuma 1. kārta
450gizmērcētu Indijas riekstu*
4Selection by Rimi svaigās dateles
2ēd. k.kakao pulvera
80mlkakao sviesta vai kokosriekstu eļļas
50mlkļavu sīrupa
1/2vaniļas pāksts, tikai sēkliņas
280mlI love eco sojas piena
200ggatava, nomizota avokado
1šķipsna/sjūras sāls
Pildījuma virskārta:
130gizmērcētu I love eco Indijas riekstu*
150gI love eco kokosriekstu piena cietās daļas**
40mlI love eco kokosriekstu eļļas
30mlkļavu sīrupa
1/2vaniļas pāksts, tikai sēkliņas
300gnotīrīta, gatava, mīksta mango
1šķipsna/sjūras sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
999 min.
Gatavo pamatni. Sablenderē riekstus, līdz izveidojas smalka masa.
Tad pievieno dateles un pārējo, sablenderē, līdz izveidojas ķepīga masa.
Ar cepamo papīru izklāj pamatni kūkas formai 20–23 cm diametrā. Ieliec masu formā un izlīdzini piespiežot.
Blenderī liec visas pirmās kārtas sastāvdaļas un sablenderē maksimāli krēmīgi zīdainu krēmu. Uzlej uz kūkas pamatnes (pamatnēm), izlīdzini un liec saldētavā uz 4–6 h.
Pēc tam to pašu izdari ar otro kārtu un uzlej virsū. Izlīdzini un liec saldētavā uz 12 h.
Izņem no saldētavas vismaz 1 h pirms pasniegšanas vai 4 h pirms tās, bet turi ledusskapī. Dekorē, kā vēlies, un pasniedz. Vēlāk vari turēt ledusskapī, jo kūka skaisti turas kopā.