Veselīgi trenētais cepetis

5 1
Paldies par recepti Paulai Freimanei un "Ķekava".

Sastāvdaļas

  • 2 “Ķekava” vistas filejas ar ādu un, vēlams, ar kauliņu
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 citrons
  • 1 ēd. k. oregano
  • Svaigi pētersīļi
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • Pasniegšanai:
  • 250 g kvinojas
  • 1 granātābols
  • 1 buntīte svaigu piparmētru
  • 100 g fetas siera

Pagatavošana

100 min.
  1. Vistas gaļu liek traukā, pievieno citronu sulu, smalki sakapātas citrona daiviņas, oregano, sāli un svaigi maltus melnos piparus. Visu samaisa kopā, un ļauj garšām 30 minūtes savilkties.
  2. Pēc 30 minūtēm vistas filejas ietin folijā un liek cepamtraukā, kas ietaukots ar pāris ēdamkarotēm eļļas vai kurā ieliets 100 ml ūdens. Cep 1 stundu vai kamēr gaļa mīksta. Cepšanas beigās foliju noņem un ļauj vistai apbrūnēt.
  3. Kamēr vista cepas, pēc instrukcijas uz iepakojuma novāra kvinoju, no granātābola izloba sēkliņas, sakapā piparmētras, mazos gabaliņos sadrupina fetas sieru.
  4. Kad kvinoja mazliet padzisusi, to samaisa ar granātābola sēkliņām, piparmētrām un sieru. Pasniedz kopā ar vistu.

    Labu apetīti!
    Kad kvinoja mazliet padzisusi, to samaisa ar granātābola sēk...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni