Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Veselīgi trenētais cepetis

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti Paulai Freimanei un "Ķekava".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 “Ķekava” vistas filejas ar ādu un, vēlams, ar kauliņu
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 citrons
  • 1 ēd. k. oregano
  • Svaigi pētersīļi
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • Pasniegšanai:
  • 250 g kvinojas
  • 1 granātābols
  • 1 buntīte svaigu piparmētru
  • 100 g fetas siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Vistas gaļu liek traukā, pievieno citronu sulu, smalki sakapātas citrona daiviņas, oregano, sāli un svaigi maltus melnos piparus. Visu samaisa kopā, un ļauj garšām 30 minūtes savilkties.
  2. Pēc 30 minūtēm vistas filejas ietin folijā un liek cepamtraukā, kas ietaukots ar pāris ēdamkarotēm eļļas vai kurā ieliets 100 ml ūdens. Cep 1 stundu vai kamēr gaļa mīksta. Cepšanas beigās foliju noņem un ļauj vistai apbrūnēt.
  3. Kamēr vista cepas, pēc instrukcijas uz iepakojuma novāra kvinoju, no granātābola izloba sēkliņas, sakapā piparmētras, mazos gabaliņos sadrupina fetas sieru.
  4. Kad kvinoja mazliet padzisusi, to samaisa ar granātābola sēkliņām, piparmētrām un sieru. Pasniedz kopā ar vistu.

    Labu apetīti!
    Kad kvinoja mazliet padzisusi, to samaisa ar granātābola sēk...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA