Vistas sautējums marokāņu gaumē

5 1
Receptes autors "Spilva"

Sastāvdaļas

  • 6 vistas stilbiņi
  • 600 g konservētu tomātu gabaliņu
  • 100 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 2 sarkanās paprikas
  • 2 burkāni
  • 2 apelsīni
  • 4 ēd. k. eļļas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas pulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 2 saujas Indijas riekstu
  • 1 tējk. kumīna
  • 1 tējk. medus
  • 1 sauja sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

160 min.
  1. Pagatavo marinādi vistai no sakapāta sarkanā sīpola,
    sasmalcinātiem ķiplokiem, kūpinātas paprikas pulvera, sāls, eļļas un 1 apelsīna sulas. Vistas stilbiņus
    uz 2 stundām iemarinē.
  2. Vistas stilbiņus apcep izkausētā sviestā, pievieno šķēlītēs sagrieztus sīpolus, burkānus, papriku, kumīna sēklas. Pievieno nedaudz ūdens,
    lai nepiedeg. Uzliek vāku un sautē 15 minūtes.
  3. Pēc tam pievieno atlikušā apelsīna sulu, medu, konservētus tomātus un sautē vēl 20 minūtes.
  4. Pasniedz karstu, pārkaisītu ar sakapātām olīvām, pētersīļiem un apgrauzdētiem Indijas riekstiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz karstu, pārkaisītu ar sakapātām olīvām, pētersīļiem...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni