Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meksikāņu sautējums

2018. gada 8. novembris
Foto: Spilva
Receptes autors "Spilva"
Pagatavošana
45 min
1. Katlā izkausē sviestu un tajā apcep smalki sagrieztu sīpolu, čili, ķiploku, sarīvētus burkānus, sāli, kumīnu, kanēli, Kajenas piparus un gaļu.
2. Kad gaļa apcepusies un viegli pelēcīga, pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu papriku un visu sautē vēl apmēram 15 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno mazliet ūdens.
3. Pievieno konservētus tomātus un kukurūzu un visu karsē vēl 12 minūtes.
4. Rīsus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
5. Sautējumu pasniedz karstu kopā ar rīsiem, krējumu, sagrieztu avokado un kinzu. Papildus var pasniegt laimu, lai atsvaidzinātu aso garšu.

Labu apetīti!
Foto: Spilva
Uz augšu