Korstīni ar tomātu "pastēti"

4 1
Receptes autors "Spilva"

Sastāvdaļas

  • 1 gaišā čabata
  • 400 g konservētu tomātu gabaliņos
  • 200 g bekona
  • 150 g cietā tipa siera
  • 1 neliels sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas pulvera
  • 1 tējk. sviesta
  • 1/2 tējk. brūnā cukura
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Saišķītis svaiga bazilika

Pagatavošana

25 min.
  1. Maizi sagriež šķēlēs un nogrilē.
  2. Sīpolu smalki sakapā un apcep izkausētā sviestā uz pannas vai nelielā katliņā. Pievieno arī sasmalcinātu ķiploku, kūpinātas paprikas pulveri un konservētus
    tomātus gabaliņos. Pievieno brūno cukuru, sāli un piparus pēc garšas.
  3. Masu sautē tik ilgi, kamēr tā paliek krēmīga un smērējama. Tas prasīs apmēram 10 minūtes.
  4. Bekona šķēlītes apcep uz pannas.
  5. Uz maizītēm smērē pagatavoto tomātu masu, pāri liek bekona šķēlīti, nelielas cietā siera šķēlītes un bazilika lapiņas.

    Lai labi garšo!
    Uz maizītēm smērē pagatavoto tomātu masu, pāri liek bekona š...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas