Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Korstīni ar tomātu "pastēti"

Korstīni ar tomātu "pastēti"

FOTO: Spilva

Receptes autors "Spilva"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gaišā čabata
  • 400 g konservētu tomātu gabaliņos
  • 200 g bekona
  • 150 g cietā tipa siera
  • 1 neliels sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas pulvera
  • 1 tējk. sviesta
  • 1/2 tējk. brūnā cukura
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Saišķītis svaiga bazilika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Maizi sagriež šķēlēs un nogrilē.
  2. Sīpolu smalki sakapā un apcep izkausētā sviestā uz pannas vai nelielā katliņā. Pievieno arī sasmalcinātu ķiploku, kūpinātas paprikas pulveri un konservētus
    tomātus gabaliņos. Pievieno brūno cukuru, sāli un piparus pēc garšas.
  3. Masu sautē tik ilgi, kamēr tā paliek krēmīga un smērējama. Tas prasīs apmēram 10 minūtes.
  4. Bekona šķēlītes apcep uz pannas.
  5. Uz maizītēm smērē pagatavoto tomātu masu, pāri liek bekona šķēlīti, nelielas cietā siera šķēlītes un bazilika lapiņas.

    Lai labi garšo!
    Uz maizītēm smērē pagatavoto tomātu masu, pāri liek bekona š...

    FOTO: Spilva

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas