Paldies par recepti "Dobeles Dzirnavnieks" un kulinārijas bloga autorei Annija Mihelsonei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1/2glāze/sDobeles pilngraudu auzu pārslu
1.5glāze/sauzu piena
1/4svaiga ābola
1/4mango
2-3ēd. k.zemesriekstu sviesta
2ēd. k.pīniju jeb ciedru riekstu
3svaigas vai saldētas zemenes
1/2tējk.kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
10 min.
Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.