Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Pilngraudu auzu pārslas ar mango, zemesriekstu sviestu un pīniju riekstiem

Pilngraudu auzu pārslas ar mango, zemesriekstu sviestu un pīniju riekstiem

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti "Dobeles Dzirnavnieks" un kulinārijas bloga autorei Annija Mihelsonei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s Dobeles pilngraudu auzu pārslu
  • 1.5 glāze/s auzu piena
  • 1/4 svaiga ābola
  • 1/4 mango
  • 2-3 ēd. k. zemesriekstu sviesta
  • 2 ēd. k. pīniju jeb ciedru riekstu
  • 3 svaigas vai saldētas zemenes
  • 1/2 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
  2. Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.

    Labu apetīti!
    Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, i...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas