Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēti vistas šķiņķīši ar tomātiem un papriku

Marinēti vistas šķiņķīši ar tomātiem un papriku

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 8 vistas šķiņķīši
  • 2 sarkanās paprikas
  • 4 vidēji tomāti
  • Garšvielas bez sāls - pēc izvēles
  • Marinēšanai:
  • 2 citroni
  • 2 videji sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Citronus pārgriež gareniski uz pusēm, tad šķēlītēs, sīpolus tāpat.
  2. Ieliek traukā kurā marinēsies šķiņķīši, un ar rokām saspaida, lai no citroniem izdalās sula.
  3. Šķiņķīšiem novelk ādu un liek marinēties, kārtīgi visu apmaisot. Marinē stundu.
  4. Sakarsē dziļo pannu.
  5. Uzlej 1 tējk. eļļas un liek šķiņķīšus uz kaulainākās puses. Nedaudz pasutina, apgriež uz otro pusi.
  6. Uzlej 300 ml ūdens.
  7. Kamēr gaļa sutinās no abām pusēm, sagriež kubiņos papriku, tomātiem novelk mizu un arī sagriež kubiciņos.
  8. Papriku ar tomātiem sajauc vienā bļodā, tad vienmerīgi pārliek vistu šķiņķīšiem.
  9. Pēc izvēles pārkaisa dažādas garšvielas bez sāls.
  10. Sutina apmēram stundu, uzliekot virsū vāku.

    Labu apetīti!
    Sutina apmēram stundu, uzliekot virsū vāku.

Labu apetīti!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas