Karbonāde ar fetu un kartupeļiem

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g kartupeļu
  • 1 liels sīpols
  • Olīveļļa
  • 4 cūkgaļās karbonādes
  • 200 g ķirštomātiņu
  • 1 saišķītis timiāna
  • 100 ml baltvīna
  • 100 ml dārzeņu buljona
  • 100 g fetas siera
  • 1 citrona miziņa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus sagriež šķēlēs, sīpolu sasmalcina.
  2. Liek cepamveidnē, pārlaista pāris ēd.k. eļļas, pārkaisa sāli un piparus, ar rokām sajauc, lai viss būtu labi pārklājies.
  3. Sakarsētā krāsnī 220 grādu temperatūrā cep 20 minūtes.
  4. Tikmēr pannā, sakarsētā eļļā, apgrozot no abām pusēm strauji apcep ar sāli un pipariem pārkaisītas karbonādes.
  5. Kartupeļus veidnē apgroza, liek klāt uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus un timiānu, uz 10 minūtēm liek atpakļ krāsnī.
  6. Tad liek virsū karbonādes šķēles, pārlej vīnu un buljonu, cep, līdz gaļa un kartupeļi ir mīksti, vēl apmēram 10 minūtes.
  7. Ēdienu pasniedz pārkaisot ar fetu un citrona mizas skaidiņas, un svaigu timiānu.

    Lai labi garšo!
    Ēdienu pasniedz pārkaisot ar fetu un citrona mizas skaidiņas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni