Sākums > Receptes > Uzkodas

Kūpināts breksis ar zaļumu marinādi

2018. gada 13. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
240 min
1. Izkausē sviestu, pievieno sāli, sagrieztas dilles, iespiež ķiploku un visu samaisa, līdz sāls izkususi.
2. Noziež sakarsētas kūpinātavas restes ar augu eļļu.
3. Breksi iesmērē ar pagatavoto mērci un liek kūpināties. Pēc iesmērēšanas var atstāt zivi uz kādu 1/2 stundiņu, bet es liku kūpināties uzreiz.
4. Kūpina līdz zivs gatava. Kūpināšanas laiks atkarīgs no zivs lieluma, tāpēc to precīzu nav iespējams noteikt.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu