Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kūpināts breksis ar zaļumu marinādi

Kūpināts breksis ar zaļumu marinādi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Brekši
  • Eļļa
  • Zaļumu mērcīte breksim
  • 50-100 g sviesta
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 bunīte diļļu
  • Sāls pēc izjūtas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

240 min.
  1. Izkausē sviestu, pievieno sāli, sagrieztas dilles, iespiež ķiploku un visu samaisa, līdz sāls izkususi.
  2. Noziež sakarsētas kūpinātavas restes ar augu eļļu.
  3. Breksi iesmērē ar pagatavoto mērci un liek kūpināties. Pēc iesmērēšanas var atstāt zivi uz kādu 1/2 stundiņu, bet es liku kūpināties uzreiz.
  4. Kūpina līdz zivs gatava. Kūpināšanas laiks atkarīgs no zivs lieluma, tāpēc to precīzu nav iespējams noteikt.

    Lai labi garšo!
    Kūpina līdz zivs gatava. Kūpināšanas laiks atkarīgs no zivs...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas