Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem

Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 100 g siera
  • 2 tomāti
  • Zaļumi
  • Skābs krējums
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju plāni sagriež, izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Fileju pārsmērē ar treknu skābo krējumu, sāla, piparo, pārkaisa ar zaļumiem, uzliek siera un tomātu šķēli.
  3. Fileju satin rullītī, sasprauž ar koka irbulīšiem.
  4. Filejas liek ietaukotā cepamtraukā un cep 220 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.
    Tīteņus pasniedz karstus kā pamatēdienu vai aukstus kā uzkodu.

    Lai labi garšo!
    Filejas liek ietaukotā cepamtraukā un cep 220 grādu temperat...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas