-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 vistas filejas
-
100 g siera
-
2 tomāti
-
Zaļumi
-
Skābs krējums
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Vistas fileju plāni sagriež, izdauza ar gaļas āmuriņu.
-
Fileju pārsmērē ar treknu skābo krējumu, sāla, piparo, pārkaisa ar zaļumiem, uzliek siera un tomātu šķēli.
-
Fileju satin rullītī, sasprauž ar koka irbulīšiem.
-
Filejas liek ietaukotā cepamtraukā un cep 220 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.
Tīteņus pasniedz karstus kā pamatēdienu vai aukstus kā uzkodu.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs