Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 100 g siera
  • 2 tomāti
  • Zaļumi
  • Skābs krējums
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju plāni sagriež, izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Fileju pārsmērē ar treknu skābo krējumu, sāla, piparo, pārkaisa ar zaļumiem, uzliek siera un tomātu šķēli.
  3. Fileju satin rullītī, sasprauž ar koka irbulīšiem.
  4. Filejas liek ietaukotā cepamtraukā un cep 220 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.
    Tīteņus pasniedz karstus kā pamatēdienu vai aukstus kā uzkodu.

    Lai labi garšo!
    Filejas liek ietaukotā cepamtraukā un cep 220 grādu temperat...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi