Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cannelloni ar malto gaļu

Cannelloni ar malto gaļu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g Cannelloni makaronu
  • Saldais krējums - pārliešanai
  • 400 g maltās gaļas
  • 200 g sarīvēta siera
  • Sīpols
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Apcep malto gaļu ar sīki sakapātiem sīpoliem un garšvielām ( sāli, pipariem, oregano, paprikas pulveri).

  2. Piepilda makaronu trubiņas ar gaļu un aizbāž galus ar sarīvēto sieru. Liek cepamtraukā.
  3. Pārlej ar saldo krējumu.
  4. Virsū uzliek sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 20-30 minūtēm 200 grādos.

    Labu apetīti!
    Virsū uzliek sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 20-30 min...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas