Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti
  • Eļļa
  • Raugs
  • Ūdens
  • Sāls
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ar proporcijām ļoti vienkārši - atbilstoši izvēlētā miltu daudzuma svaram pievieno 70% ūdens un 5% eļļas.
    Ar proporcijām ļoti vienkārši - atbilstoši izvēlētā miltu da...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Samaisa raugu, ūdeni un miltus pusi uz pusi, ļauj parūgt.
    Samaisa raugu, ūdeni un miltus pusi uz pusi, ļauj parūgt.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Tad pievieno atlikušos miltus, sāli un eļļu. Kārtīgi izmīca.
    Tad pievieno atlikušos miltus, sāli un eļļu. Kārtīgi izmīca....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Kad uzrūdzis otro reizi, izveido bumbiņas.
    Kad uzrūdzis otro reizi, izveido bumbiņas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Izrullē un met pa taisno uz oglēm, tas nekas, ka drusku piedegs, - arī tas dod garšu. Pēc mirkļa apmet otrādi.
    Izrullē un met pa taisno uz oglēm, tas nekas, ka drusku pied...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Kad maize gatava, sakapā to mazos gabaliņos, aplejam ar olīveļļu un uzber nedaudz pētersīļu.
    Ātri, gardi un tieši tik vienkārši!

    Labu apetīti!
    Kad maize gatava, sakapā to mazos gabaliņos, aplejam ar olīv...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas