Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tefteļi tomātu mērcē...

Tefteļi tomātu mērcē...

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas mīkstuma(maltā gaļa)
  • Sīpols
  • Milti
  • 100 g tomātu mērces
  • 100 g maizes
  • Ķiploks daiviņa/s
  • 50 g krējuma
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltajai gaļai pievienojam sakapātu sīpolu, izmērcētu maizi, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisam.
  2. Tad no masas veidojam tefteļus.
  3. Tefteļus panējam miltos , apcepam eļļā, liekam katliņā kopā ar tomātu mērci, krējumu, pievienojam ķiplokus, sāli, piparus.
  4. Un sautējam 15 minūtes.
  5. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem...
    Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas