Tefteļi tomātu mērcē...

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas mīkstuma(maltā gaļa)
  • Sīpols
  • Milti
  • 100 g tomātu mērces
  • 100 g maizes
  • daiviņa/s ķiploka
  • 50 g krējuma
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltajai gaļai pievienojam sakapātu sīpolu, izmērcētu maizi, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisam.
  2. Tad no masas veidojam tefteļus.
  3. Tefteļus panējam miltos , apcepam eļļā, liekam katliņā kopā ar tomātu mērci, krējumu, pievienojam ķiplokus, sāli, piparus.
  4. Un sautējam 15 minūtes.
  5. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem...
    Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi