Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūku ribiņas austrumnieku gaumē.

Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Cūku ribiņas sacērt gabalos un traukvielās apcep brūnas, liek katliņa, pārlej ar biešu marinādi, pieliek sīpolu, piparus un sāli.
2. Visu krietni pavāra, pieber rīvmaizi un vēl vāra, līdz gaļa mīksta un mērce mazliet sabiezējusi.
3. Marinādes pagatavošana:
ūdenim pielej etiki, pieber mazliet cukura un sarīvētu bieti vāra, līdz biete mīksta, tad caur sietu izkāš.
Marinādei jābūt viegli saldsskābai.
Foto: Gita Murniece-Taurina
Komentāri
Uz augšu