Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūku ribiņas austrumnieku gaumē.

Cūku ribiņas austrumnieku gaumē.

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkas ribiņu
  • 1 sasmalcinats sīpols
  • sāls
  • Pipari
  • 1 sarkanā biete
  • Etikis pēc garšas
  • Cukurs pēc garšas
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Cūku ribiņas sacērt gabalos un traukvielās apcep brūnas, liek katliņa, pārlej ar biešu marinādi, pieliek sīpolu, piparus un sāli.
  2. Visu krietni pavāra, pieber rīvmaizi un vēl vāra, līdz gaļa mīksta un mērce mazliet sabiezējusi.
  3. Marinādes pagatavošana:
    ūdenim pielej etiki, pieber mazliet cukura un sarīvētu bieti vāra, līdz biete mīksta, tad caur sietu izkāš.
    Marinādei jābūt viegli saldsskābai.
    Marinādes pagatavošana:
ūdenim pielej etiki, pieber mazliet...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas