Rīsu buberts ar ogu mērci

Sastāvdaļas

  • 60 g rīsu
  • 280 g piena
  • 40 g cukura
  • 2 olas
  • Sāls
  • Citronu miziņa vai vanilīns
  • 300 g ogu mērces pasniegšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Pienu uzvāra, maisot pieber rīsus un vāra mīkstus.
  2. Tad pieliek sāli, samaisa.
  3. Olas dzeltenumus ar garšvielu un cukuru saputo un pakāpeniski pievieno karstai biezputrai.
  4. Mazliet atdzisušā biezputrā iecilā stingrās putās saputotu olu baltumus.
  5. Liek saldā ēdiena trauciņā un pasniedz ar ogu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek saldā ēdiena trauciņā un pasniedz ar ogu mērci.

Labu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi