Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu buberts ar ogu mērci

Rīsu buberts ar ogu mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 60 g rīsu
  • 280 g piena
  • 40 g cukura
  • 2 olas
  • Sāls
  • Citronu miziņa vai vanilīns
  • 300 g ogu mērces pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pienu uzvāra, maisot pieber rīsus un vāra mīkstus.
  2. Tad pieliek sāli, samaisa.
  3. Olas dzeltenumus ar garšvielu un cukuru saputo un pakāpeniski pievieno karstai biezputrai.
  4. Mazliet atdzisušā biezputrā iecilā stingrās putās saputotu olu baltumus.
  5. Liek saldā ēdiena trauciņā un pasniedz ar ogu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek saldā ēdiena trauciņā un pasniedz ar ogu mērci.

Labu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas