1. Iejauc mīklu (tik cietu kā nūdelēm) un sadala 4 daļās.
2. Katru daļu izveltnē plānu kā papīru, šķīvja lielumā.
3. Vienu ripu ieklāj ietaukotā pannā, pārziež ar sviestu, virsū liek daļu plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu, pārkaisa ar cukuru.
4. Virs āboliem liek otru mīklas ripu, kas no abām pusēm nosmērētu ar sviestu, atkārto.
5. Virsējo - ceturto ripu noziež ar sviestu.
6. Cep ļoti karstā cepeškrāsnī. Kad uz pannas izdalās sula, ar to bieži pārlaista pīrāgu.
7. Cep, līdz iztecējusī sula pārvēršās par karamelizējošu cukuru. Apmēram 20 minūtes.
Lai labi garšo!

Foto: Gita Murniece-Taurina