Ābolu ķīselis

Sastāvdaļas

  • 200 g ūdens
  • 100 g ābolu
  • 10 g kartupeļu miltu
  • Cukurs pēc vajadzības

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolus nomazgā, sagriež un ūdenī vāra, līdz tie izšķīst.
  2. Tad izberž caur sietiņu, pieliek cukuru, lej atpakaļ katliņā, uztumē ar atšķaidītu kartupeļu cieti.
  3. Gatavu ķīseli lej trauciņos, pārkaisa nedaudz cukuru, lai neveidojās cieta plēvīte.
    Pasniedz ar pienu, putukrējumu vai vaniļas mērci.

    Lai labi garšo!
    Gatavu ķīseli lej trauciņos, pārkaisa nedaudz cukuru, lai ne...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi