O, 8.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Ābolu ķīselis
Ābolu ķīselis
Gita Murniece-Taurina
2018. gada 16. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1.
Ābolus nomazgā, sagriež un ūdenī vāra, līdz tie izšķīst.
2.
Tad izberž caur sietiņu, pieliek cukuru, lej atpakaļ katliņā, uztumē ar atšķaidītu kartupeļu cieti.
3.
Gatavu ķīseli lej trauciņos, pārkaisa nedaudz cukuru, lai neveidojās cieta plēvīte.
Pasniedz ar pienu, putukrējumu vai vaniļas mērci.
Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Ātri pagatavojamās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti