Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu ķīselis

Ābolu ķīselis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g ūdens
  • 100 g ābolu
  • 10 g kartupeļu miltu
  • Cukurs pēc vajadzības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolus nomazgā, sagriež un ūdenī vāra, līdz tie izšķīst.
  2. Tad izberž caur sietiņu, pieliek cukuru, lej atpakaļ katliņā, uztumē ar atšķaidītu kartupeļu cieti.
  3. Gatavu ķīseli lej trauciņos, pārkaisa nedaudz cukuru, lai neveidojās cieta plēvīte.
    Pasniedz ar pienu, putukrējumu vai vaniļas mērci.

    Lai labi garšo!
    Gatavu ķīseli lej trauciņos, pārkaisa nedaudz cukuru, lai ne...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas