Šnicele ar lečo

Sastāvdaļas

  • 750 g gaļas mīkstuma
  • 500 g lečo
  • 500 g sīpolu
  • 130 g eļļas
  • 50 g speķa
  • 50 g svaigu sēņu
  • Sāls
  • Pipari
  • Paprikas pulveris

Pagatavošana

55 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, iepiparo, pārkaisa ar sāli.
  2. No abām pusēm eļļā apcep.
  3. Tad pievieno sasmalcinātas sēnes, speķi, sīpolu, pārliek lečo, pielej ūdeni līdz mērces biezumam, pieliek sāli, piparus, paprikas pulveri.
  4. Visu labi savāra. Pasniedz ar kartupelīšiem.

    Lai labi garšo!
    Visu labi savāra.  Pasniedz ar kartupelīšiem.

Lai labi ga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi