Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti svaigie kāposti ar tomātu mērci

Sautēti svaigie kāposti ar tomātu mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g svaiga kāposta
  • 25 g tomātu biezeņa
  • 15 g sviesta
  • 10 g sīpola
  • 5 g kviešu miltu
  • Ūdens vai buljons
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīki sagrieztus sīpolus liek sautējamā katliņā, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus kāpostus, pielej verdošu ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu tikko apsegti un sautē.
  2. Kad kāposti gandrīz mīksti, pievieno tomātu biezeni, aukstā ūdenī iejauktus miltus, sāli un sautē vēl 5-10 minūtes.
  3. Pirms pasniegšanas kāpostiem pieliek krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas kāpostiem pieliek krējumu un sasmalcinātu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas