Sautēti svaigie kāposti ar tomātu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g svaiga kāposta
  • 25 g tomātu biezeņa
  • 15 g sviesta
  • 10 g sīpola
  • 5 g kviešu miltu
  • Ūdens vai buljons
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīki sagrieztus sīpolus liek sautējamā katliņā, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus kāpostus, pielej verdošu ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu tikko apsegti un sautē.
  2. Kad kāposti gandrīz mīksti, pievieno tomātu biezeni, aukstā ūdenī iejauktus miltus, sāli un sautē vēl 5-10 minūtes.
  3. Pirms pasniegšanas kāpostiem pieliek krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas kāpostiem pieliek krējumu un sasmalcinātu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi