Gaļas veltnīši ar dārzeņu pildījumu

Sastāvdaļas

  • Gaļas šķēles
  • Sāls
  • Pipari
  • Pildījumam:
  • Burkāni
  • Selerijas sakne
  • Sīpols
  • Pētersīlis
  • Kālis
  • Puravs
  • Zaļumi

Pagatavošana

35 min.
  1. Šniceles izdauza, uzkaisa sāli, piparus.
  2. Dārzeņus sarīvē skaidiņās, kopā ar eļļu sautē pusmīkstus, pieliek sāli un zaļumus.
  3. Uz katras šniceles liek pa karotei sautēto dārzeņu, satin veltnītī, pārsien ar diegu, apcep un sautē.
  4. Gataviem veltnīšiem noņem diegus. Pasniedz ar mērci kurā sautējās veltnīši un vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Gataviem veltnīšiem noņem diegus. Pasniedz ar mērci kurā sau...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi