-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Gaļas veltnīši ar dārzeņu pildījumu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Gaļas šķēles
-
Sāls
-
Pipari
- Pildījumam:
-
Burkāns
-
Selerijas sakne
-
Sīpols
-
Pētersīlis
-
Kālis
-
Puravs
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Šniceles izdauza, uzkaisa sāli, piparus.
-
Dārzeņus sarīvē skaidiņās, kopā ar eļļu sautē pusmīkstus, pieliek sāli un zaļumus.
-
Uz katras šniceles liek pa karotei sautēto dārzeņu, satin veltnītī, pārsien ar diegu, apcep un sautē.
-
Gataviem veltnīšiem noņem diegus. Pasniedz ar mērci kurā sautējās veltnīši un vārītiem kartupeļiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs