Ceptais ābolu deserts

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 25 g miltu
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. cukura
  • Putukrējums pasniegšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Krējumu uzvāra pieliek miltus.
  2. Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, savieno ar uzvārīto krējumu, piejauc saputotus olu baltumus.
  3. Ābolus bez mizas un serdes sagriež plānās šķēlītēs, liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsū lej sagatavoto mīklu.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pasniedz ar putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi