-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ceptais ābolu deserts
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g ābolu
-
1 glāze/s skābā krējuma
-
25 g miltu
-
2 olas
-
1 ēd. k. cukura
-
Putukrējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Krējumu uzvāra pieliek miltus.
-
Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, savieno ar uzvārīto krējumu, piejauc saputotus olu baltumus.
-
Ābolus bez mizas un serdes sagriež plānās šķēlītēs, liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsū lej sagatavoto mīklu.
-
Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pasniedz ar putukrējumu.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs