Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ceptais ābolu deserts

Ceptais ābolu deserts

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 25 g miltu
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. cukura
  • Putukrējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Krējumu uzvāra pieliek miltus.
  2. Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, savieno ar uzvārīto krējumu, piejauc saputotus olu baltumus.
  3. Ābolus bez mizas un serdes sagriež plānās šķēlītēs, liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsū lej sagatavoto mīklu.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pasniedz ar putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pas...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas