Rīsu buberts

Sastāvdaļas

  • 150 g rīsu
  • 1 glāze/s piena
  • 70 g sviesta
  • 5 olas
  • 6-7 ēd. k. ūdens
  • 5 ēd. k. cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 naža gals sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā lej ūdeni, pienu, pieber sāli tik daudz, lai piens būtu viegli sāļš, pieber rīsus un sautē gatavu.
  2. Kad rīsi gatavi, pievieno vaniļas cukuru, saputotu sviestu ar olu dzeltenumiem un cukuru, pēdējos iecilā saputotus olu baltumus.
  3. Visu mazliet pakarsē.
    Atdzesētu pasniedz ar ogu mērci.

    Lai labi garšo!
    Visu mazliet pakarsē. 
Atdzesētu pasniedz ar ogu mērci....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi