P, 6.05.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Rīsu buberts
Rīsu buberts
Gita Murniece-Taurina
2018. gada 15. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1.
Katlā lej ūdeni, pienu, pieber sāli tik daudz, lai piens būtu viegli sāļš, pieber rīsus un sautē gatavu.
2.
Kad rīsi gatavi, pievieno vaniļas cukuru, saputotu sviestu ar olu dzeltenumiem un cukuru, pēdējos iecilā saputotus olu baltumus.
3.
Visu mazliet pakarsē.
Atdzesētu pasniedz ar ogu mērci.
Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Izbaudām rabarberus: astoņas klasiskas rabarberu plātsmaizes
Recepšu izlases
Sezonas starts: rabarberu plātsmaizes ar kefīra mīklu
Interesanti
Tests
⟩
Vai tas ir rabarbers?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izvēlēties īstos burtus, lai izveidotu garšauga nosaukumu?
Interesanti
Tests
⟩
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
Recepšu izlases
Vieglākai gada 18. nedēļai: receptes darba dienu vakariņām
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Езда по диагонали и летающее такси! Об автомобильных инновациях и не только
RUS TVNET
Зеленский: У Бога на плече - шеврон с украинским флагом
(9)
RUS TVNET
Евросоюз подозревает, что многие крупные авиакомпании вводят потребителей в заблуждение
RUS TVNET
МИД России пригрозил странам Балтии ответными мерами
(7)
Uz augšu