Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu buberts

Rīsu buberts

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g rīsu
  • 1 glāze/s piena
  • 70 g sviesta
  • 5 olas
  • 6-7 ēd. k. ūdens
  • 5 ēd. k. cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 naža gals sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā lej ūdeni, pienu, pieber sāli tik daudz, lai piens būtu viegli sāļš, pieber rīsus un sautē gatavu.
  2. Kad rīsi gatavi, pievieno vaniļas cukuru, saputotu sviestu ar olu dzeltenumiem un cukuru, pēdējos iecilā saputotus olu baltumus.
  3. Visu mazliet pakarsē.
    Atdzesētu pasniedz ar ogu mērci.

    Lai labi garšo!
    Visu mazliet pakarsē. 
Atdzesētu pasniedz ar ogu mērci....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas