Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs ar cūkgaļas ribiņām

Borščs ar cūkgaļas ribiņām

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūku ribiņas
  • Kartupelis
  • Bietes
  • Svaigs kāposts
  • Tomātu biezenis
  • Burkāns
  • Kālis
  • Gabaliņš pētersīļa
  • Sīpols
  • Cukurs
  • Sāls
  • Sviests
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Liek vārīties ribiņas.
  2. Tikmēr atsevišķā katliņa sautē skaidiņās sarīvētu bieti ar tomātu biezeni un sviestu.
  3. Pēc brīža pievieno sarīvētus burkānus, kāļus, sagrieztus strēmelītēs kāpostus un sīpolu.
  4. Papildina ar buljonu un sautē, līdz dārzeņi pusmīksti.
  5. Tad pievieno sarīvētu pētersīļu sakni un kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
  6. Tad pielej buljonu pēc vajadzības un vāra, kamēr visi dārzeņi mīksti.
    Pasniedz kopā ar krējumu, cūku ribiņām un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Tad pielej buljonu pēc vajadzības un vāra, kamēr visi dārzeņ...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas