Tilapijas fileja ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 tilapijas fileja, var arī izmantot citu, līdzīgu
  • 200 g pākšu pupiņas
  • 1 paprika
  • 100 g siers (krievijas vai holandes)
  • 1 sīpols
  • Majonēze (nedaudz)
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivs fileju apsāla, piparo, liek uz cepamtrauka, virsu apkaisa ar sarīvētu sieru, tad liek sīpolu, sagrieztu pusripiņās, dārzeņus - pākšu pupiņas un papriku, kas iepriekš blanšēti sālsūdenī.
    Zivs fileju apsāla, piparo, liek uz cepamtrauka, virsu apkai...
  2. Virsū kārto sarīvētu sieru, kas sajaukts ar nelielu daudzumu majonēzes, kam pievieno sev tīkamos zaļumus
    Virsū kārto sarīvētu sieru, kas sajaukts ar nelielu daudzumu...
  3. Cep apmēram 20-25 minūtes.
    Garšos ar rīsiem, graudaugiem, vai salātiem.

    Labu apetīti!
    Cep apmēram 20-25 minūtes.
Garšos ar rīsiem, graudaugiem, v...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi